Navigator: 

(JavaScript måste vara aktiverat!/JavaScript has to be enabled!)

Uppvärmning inför Sweden Rock Festival 2004

Klicka på bilderna för större version.

Fredagen den 27 februari spelade Backyard Babies på Palace i Kalmar. Sjuttio procent av kärnan i vår Sweden Rock-trupp samlades, tillsammans med några andra, och tillställning blev att betrakta som ett "inofficiellt preludium" till årets festival. Närvarande från vårt SRF-gäng var Albin (SRF-alias saknas), Daniel (SRF-alias Kenny), Erik (SRF-alias N.N.), Mattias (SRF-alias Djurskötarn), Simon (SRF-alias Sloppy), Ted (SRF-alias Prince), samt Wiktor (SRF-alias Vidrich).

Producent och fotograf: Daniel alias Kenny. (Foto nummer två taget av Ted alias Prince.) Skicka ett beundrarmail till demonproducenten och mästerfotografen "Kenny med kameran":  Daniel@df.lth.se!

 

Förfest: Kvällen inleddes med förfest på Sloppys studentkorridor i Kalmar. Stämning var naturligtvis uppåt!

Backyard Babies: Dregen och Kompani i Backyard Babies dregade på så svetten lackade. Inte undra på det om man som Dregen inleder spelningen i en tjock grötrock – men är det rock så ska det förstås vara rock!

Stans hårdaste bar: Här flödar bara metal ur högtalarna!

 

Efterfest: Efter stängning bar det tillbaka till Sloppys. Nu ska det bli kul med EFTERFEST tänkte jag! Nähä, värden hade redan gått till sängs tillsammans med polaren Albin (till vänster)...

 

Dagen efter: Herrskapet har piggnat till. Till och med Albin och Sloppy har tagit sig upp (cirka en halvmeter upp på sängen)...