Glöggkväll 2022

2022-12-05 17:30 —egh

Året 2022, har kanske inte varit historiens bästa – vi har sett krig i Europa, energipriser som… eeeh stigit, och andra dumheter. Men när det nu närmar sig sitt slut och vi har landat i en av de blötaste och räligaste månaderna som inte bjuder på mycket ljus från fusionsreaktorn i skyn. Särskilt inte med grådask och regnmoln blockerande de enstaka trötta strålar hon försöker leverera. Nåväl, då får vi försöka hjälpa henne lite på vägen och göra det lite mysigt på vårt eget sätt.

Därför bjuder DF den 5 december in till en glöggkväll med samkväm. Mys tillåtes. Vi kan prata om datorer och vadhelst som faller oss in. Drop-in från 17:30 i Matematikhusets plan 1 Alteftersom migrerar vi ner i bunkern och fortsätter där.

DF bjuder på: Kostcirkel – beställning görs runt 18:30. Lite glögg – kall, men möjligen kan man lösa detta genom att bestråla den (mikrovågsugn finns). Mandel och russin finns kanske. Pepparot finns det inga planer på, men ta gärna med egen.

Vi fortsätter tills vi känner oss klara.

För säkerhets skull, ta gärna med egen glöggmugg (föreningens alternativ för att hålla varma drycker på ett praktiskt sätt kan vara begränsat).

Porten kommer med all sannolikhet vara låst så alla som inte har nyckelkort kan ringa eller sms:a rocket (för nummer, se inbjudan i epostlådan). Alternativt kan du pinga någon på antingen IRC (#df.lth.se på EFnet) eller på vår Discord (discord.dflund.se).

Väl mött i decembermörkret